top of page

Workshops

The Futurestars biedt verschillende workshops voor kinderen in het onderwijs. Onze workshops zijn gekoppeld aan de kerndoelen primair onderwijs en speciaal ontworpen om kinderen te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hun interesse voor verschillende onderwerpen te vergroten 

Onze workshops worden ondergebracht in de volgende disciplines

Een greep uit onze workshops

Vul je e-mailadres in om direct onze digitale brochure te ontvangen.
Vliegtuig

The Futurestars Airlines

Alles wat je moet weten over vliegtuigen! Van Boeing 747 tot de F16, we hebben het over aerodynamica, zwaartekracht en draagkracht! Van vragen stellen aan een echte piloot tot het bouwen van een zweefvliegtuig, het is allemaal mogelijk met The Futurestars Airlines!!!

Heb jij al zin om mee te doen?

Avontuur als een archeoloog

Ben je klaar om op avontuur te gaan? Wil je weten wat een archeoloog doet? Kom dan mee met ons op een avontuur! We gaan eerst luisteren naar wat zo'n archeoloog doet. Een archeoloog zoekt naar antwoorden over het verleden. Dit doen ze door te graven in de grond. Ze zoeken naar oude spullen die een verhaal vertellen. Als ze wat vinden, gaan ze naar een museum om deze vondst te laten zien.  We kijken samen of het een echte vondst is en wie weet, hebben we een hele mooie vondst! Kom jij mee op avontuur? 

Pesten

In de workshop pesten zullen we leren wat pesten is en hoe het voelt om gepest te worden. We spelen spelletjes, vertellen verhalen en voeren discussies over pesten. Daarnaast bedenken we manieren om te voorkomen dat pesten plaatsvindt en hoe je ermee om kunt gaan als je gepest wordt. Kom naar onze workshop en leer hoe je je kunt verdedigen tegen pesters en voorkomt dat je er zelf een wordt! 

Een brochure vol indrukwekkende workshops is onderweg!

meer workshops zien?

Als je meer informatie of een offerte nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt contact opnemen via e-mail op contact@thefuturestars.nl of telefonisch op (023) 207 22 18 . Je kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page