top of page

Eindmusical en verfilming

Ben je op zoek naar een manier om het schooljaar op een leuke manier af te sluiten? Dan is de eindmusical de perfecte oplossing. Met de eindmusical kunnen leerlingen hun talenten, creativiteit en energie gebruiken om een geweldige show neer te zetten. Het is een geweldige manier om de schoolboeken achter te laten en ervaren hoe het is om deel te nemen aan een professionele productie. 

We bieden een volledig programma aan die wij gekoppeld hebben aan de kerndoelen primair onderwijs, waarin we ervoor zorgen dat de leerlingen de best mogelijke show kunnen opvoeren. We begeleiden leerlingen bij het bedenken van een concept en script, het zoeken naar de juiste muziek, het instuderen van de danspassen en het maken van de kostuums. We zorgen ervoor dat de leerlingen alles wat ze nodig hebben om de show te kunnen opvoeren, krijgen. 

 

Bovendien is de eindmusical een geweldige manier om herinneringen te creëren die voor altijd worden vastgelegd. Naast de geweldige prestaties op het podium, zullen de leerlingen deze herinneringen voor altijd koesteren. 

 

Kortom, de eindmusical is een geweldige manier om het schooljaar met een glimlach af te sluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te zien hoe we de eindmusical kunnen helpen maken tot een succes. 

Als je meer informatie of een offerte nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt contact opnemen via e-mail op contact@thefuturestars.nl of telefonisch op (023) 207 22 18. Je kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page