top of page
Tarieven

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de wensen van de school, omdat alle workshops die we aanbieden op maat gemaakt zijn.  

We kunnen workshops aanbieden met een vastgesteld tarief, maar we bieden ook de mogelijkheid om een workshop te ontwikkelen die perfect aansluit bij de behoeften en het budget van de school. Daarnaast kunnen scholen gebruik maken van verschillende kortingen die wij aanbieden bij het afnemen van een pakket.  

Als u meer informatie of een offerte wenst te ontvangen, neem dan contact op via  

E-mail: contact@thefuturestars.nl, bel ons via 06, vul het formulier in op onze contactpagina en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

INVALDOCENT:                                   

WORKSHOPS:                                        

PLUSPROGRAMMA'S:                       

GEDRAGSTRAININGEN:                  

EINDMUSICAL EN VERFILMING: 

Afhankelijk van wensen                                 

Afhankelijk van wensen

Afhankelijk van wensen

Afhankelijk van wensen

Afhankelijk van wensen

BTW vrijstelling

Vrijstelling van BTW

In Nederland zijn workshops die worden aangeboden in het onderwijs vrijgesteld van BTW omdat deze workshops worden gezien als een onderdeel van het onderwijs en dus geen belastingplichtig goed zijn. Dat geldt voor basisonderwijs tot en met hoger onderwijs, ook wanneer dat uitgevoerd wordt door een zelfstandig ondernemer. Over de vergoeding breng je geen btw in rekening. De wetgeving stelt dat deze workshops worden gezien als een onderwijsdienst.  

 

Volgens artikel 9, lid 1, sub c van de Wet op de omzetbelasting 1968 (Wet OB) zijn de volgende diensten vrijgesteld van BTW: 

"Diensten met betrekking tot onderwijs, waaronder onderwijs, leiding, begeleiding, advies, bijstand, opleiding, cursussen, lezingen, lessen, demonstraties, demonstraties en soortgelijke diensten, verstrekt door instellingen die voor het onderwijs zijn opgericht en die op geen enkele andere wijze winst maken." 

 

Volgens artikel 9, lid 2 van de Wet OB zijn diensten die worden verstrekt door instellingen die vrijgesteld zijn van BTW ook vrijgesteld van BTW, waaronder workshops die in het onderwijs worden aangeboden. 

 

De vrijstelling geldt alleen voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar. Als peildatum geldt de leeftijd van de cursist op het moment waarop de cursus begint. 

 

Meer weten? https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/tarieven_en_vrijstellingen/vrijstellingen/onderwijs/  

bottom of page