top of page

Invaldocenten

Inval docenten spelen een belangrijke rol in het onderwijs door bij te springen wanneer leerkrachten om welke reden dan ook afwezig zijn. Met ons team van inval docenten kunt u er zeker van zijn dat uw leerlingen de beste leerervaring krijgen. 

 

Niet alleen kunnen onze docenten het leerproces ondersteunen wanneer leerkrachten afwezig zijn, maar ze helpen ook bij het verzorgen van interessante leeractiviteiten (aan de hand van de kerndoelen primair onderwijs), om te voorkomen dat leerlingen vervelen. Onze docenten voeren ook regelmatige evaluaties uit om te zorgen dat de leerlingen de beste leerervaring krijgen. 

 

Ons team van docenten is ook erg flexibel. Ze kunnen op korte termijn bijspringen en kunnen bijna elke vorm van lesgeven aanbieden. We hebben ook een uitgebreide selectie aan lessen die geschikt zijn voor elke leerling. 

 

Als u meer informatie wilt over onze inval docenten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag om een team van docenten samen te stellen dat aan alle behoeften van uw school voldoet. 

Onze docenten bieden:
 

Flexibiliteit, betrouwbaarheid,
professionaliteit en continuïteit

Als je meer informatie of een offerte nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt contact opnemen via e-mail op contact@thefuturestars.nl of telefonisch op (023) 207 22 18. Je kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page