top of page

Gedragstrainingen

Onze programma's zijn ontworpen om de sociale interactie, het emotionele welzijn en de academische prestaties van kinderen te versterken. We bieden ook op maat gemaakte trainingen op basis van de specifieke behoeften van uw school.

Onze gedragstrainingen zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeks- en wetenschappelijke inzichten. We werken met kleine groepen, zodat kinderen persoonlijke aandacht krijgen van onze professionele trainers. We helpen de kinderen om hun gedrag te verbeteren door middel van sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, zelfverzekerheidstraining en andere op maat gemaakte trainingen. 

 

Onze gedragstrainingen zullen uw leerlingen helpen om beter te communiceren, betere relaties te ontwikkelen en hun schoolprestaties te verbeteren. Bovendien zal de school een meer positieve, productieve en verantwoordelijke leeromgeving creëren. 

 

We hopen dat u geïnteresseerd bent in onze gedragstrainingen. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze programma's en hoe wij u kunnen helpen uw leerlingen te helpen met op maat gemaakte trainingen. 

bottom of page