top of page
Tarieven

Plusprogramma's

"Het leren is als een reis die je zelf moet maken: 'Je moet zelf het wiel uitvinden', zoals Albert Einstein al zei. Met onze Plusprogramma's (die gekoppeld zijn aan de kerndoelen primair onderwijs) helpen wij leerlingen bij het uitvinden van hun eigen wiel.  

 

Het basisonderwijs is de basis van het leren en het ontwikkelen van vaardigheden. Het is daarom een van de meest belangrijke fases voor een leerling om hun ontwikkeling te bevorderen. 

 

Plusprogramma’s zijn een waardevolle aanvulling op het reguliere onderwijs en bieden uitdagende leeractiviteiten aan kinderen die meer uitdaging nodig hebben. Vakdocenten die deze programma’s begeleiden, zorgen voor een veilige en stimulerende leeromgeving waarin de kinderen hun vaardigheden en kennis verder kunnen ontwikkelen. Door middel van een persoonlijke benadering, waarbij rekening wordt gehouden met de leerbehoeften van het kind, kunnen de docenten direct inspelen op deze behoeften. Een plusprogramma op basisscholen verzorgd door vakdocenten biedt leerlingen de mogelijkheid om buiten het reguliere curriculum om meer te leren over een bepaald vakgebied. Bovendien zorgt deze manier van begeleiding ervoor dat de kinderen zich meer betrokken voelen bij de school en hun eigen leerproces. 

Als je meer informatie of een offerte nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt contact opnemen via e-mail op contact@thefuturestars.nl of telefonisch op (023) 207 22 18. Je kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page