top of page

Subsidies

Scholen kunnen een beroep doen op financiële steun voor diverse onderwijsinitiatieven binnen de plaatselijke onderwijsregelingen. 

 

Het Fonds voor Cultuurparticipatie versterkt het meedoen aan cultuur. Ze bekostigen culturele activiteiten in het hele land. In de klas en buiten school. Over alle disciplines heen.  

 

Elk jaar heeft elke school een bedrag per leerling te besteden via Voucherbeheer Amsterdam. De directeur en, eventueel een door hem/haar gemachtigde medewerker van de school, kunnen dat budget gebruiken. Nadat een kunst- of cultuuractiviteit heeft plaatsgevonden, dient op de website een bestedingsformulier te worden ingevuld. Dit formulier, samen met alle facturen die de school heeft ontvangen, wordt vervolgens naar Voucherbeheer Amsterdam gestuurd. Lees meerr… 

 

Om ervoor te zorgen dat ieder kind goed kan lezen, schrijven en rekenen, heeft het kabinet besloten om het Nationaal Programma Onderwijs met twee jaar te verlengen. Daarnaast zal een deel van het geld anders worden verdeeld, zodat ondersteuning waar het het hardst nodig is, daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt. Lees meer….. 

Met onze hulp en advies kunnen scholen hun voordeel doen uit verschillende subsidies. naast het aanbieden van gedragstrainingen, workshops en invaldocenten helpen wij ook bij het selecteren en aanvragen van de meest geschikte subsidies, zoals de verlaging van de werkdruk, NPO of VLOA-regeling. Daarnaast geven we ook advies over de juiste strategieën en aanpakken om de aanvraag zo succesvol mogelijk te maken. Twijfel niet en maak gebruik van onze diensten om je school te helpen!

Als je meer informatie of een offerte nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt contact opnemen via e-mail op contact@thefuturestars.nl of telefonisch op (023) 207 22 18 . Je kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page