top of page

Over ons

" Vandaag investeren in de sterren van morgen" 

The Futurestars is een culturele instelling die leerlingen in het primair onderwijs de kans biedt om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Door middel van invaldocenten, workshops, op maat gemaakte leerlijnen en gedragstrainingen krijgen leerlingen de kans om hun kennis en vaardigheden te versterken.

 

The Futurestars biedt een breed scala aan programma's, waaronder muziek, toneel, expressie, kunst, literatuur, wetenschap en technologie. De programma's zijn ontworpen om leerlingen te helpen hun creatieve kant te verkennen, hun kennis te verdiepen en hun vaardigheden te verbeteren. De Futurestars legt de nadruk op het creëren van een veilige en stimulerende leeromgeving, waarin leerlingen hun eigen talenten kunnen ontdekken en versterken. Het doel is om leerlingen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, om hen te helpen hun ambities te verwezenlijken en om hen te helpen hun levenservaringen te verrijken. De Futurestars streeft ernaar om de best mogelijke leerervaring te bieden, waarbij leerlingen de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden te verdiepen en te versterken. Door middel van de programma's worden leerlingen uitgedaagd om hun eigen creativiteit te verkennen en om hun levenservaringen te verrijken.

Het ministerie van OCW heeft kerndoelen opgesteld waaraan ons aanbod voldoet. We passen deze leerlijn toe in heel ons aanbod voor leerlingen van groep 1 tot en met 8, evenals het Voortgezet Onderwijs. We proberen ervoor te zorgen dat de naschoolse activiteiten van het Primair Onderwijs goed aansluiten bij de projecten die onder schooltijd worden uitgevoerd. 

Een greep uit de kerndoelen die we toepassen

Missie

Onze missie is om kinderen in het onderwijs te voorzien van kwalitatief goede kunst- en cultuureducatie door middel van het aanbieden van inspirerende en interactieve workshops, leerlijnen, traingingen en invaldagen. Onze docenten zijn ervaren professionals die experts zijn in hun vakgebied en die in staat zijn kinderen te helpen hun kennis en begrip van kunst en cultuur te vergroten. Zoals Maya Angelou zei: "Educatie is het meest kostbare geschenk dat je aan iemand kunt geven.

Doel

Met als quote: 'Onderwijs is de sleutel tot het openen van de deuren van de toekomst' willen wij met The Futurestars kinderen over de hele wereld helpen om deze deuren te openen door hen de kans te geven op een kwalitatief goede en leuke onderwijservaring. Dit doen wij door samen te werken met scholen en diverse organisaties, maar ook door de activiteiten van The Futurestars Foundation. We willen dat kinderen in derdewereldlanden dezelfde kwalitatief schoollessen krijgen als de kinderen in Nederland. We willen de creativiteit, kennis en verbeeldingskracht van kinderen verder ontwikkelen door het aanbieden van een leerzame omgeving. Daarnaast bieden we met The Futurestars Academy onze docenten de mogelijkheid om zich voortdurend te blijven ontwikkelen, zodat zij de kwaliteit van hun lessen kunnen blijven verbeteren.  

Visie

The Futurestars wilt kinderen kansen bieden om hun creativiteit te ontdekken, hun kennis te vergroten en hun verbeeldingskracht te versterken. Door het aanbieden van een inclusieve en toegankelijke omgeving, kunnen we de kinderen helpen om hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en hun talenten te ontwikkelen. We streven ernaar om veelzijdig te zijn in het bieden van kunst- en cultuureducatie aan ieder kind, waarbij we onze docenten betrekken bij het ontwikkelen van maatwerk invullingen voor op scholen. The Futurestars staat voor het stimuleren van de creativiteit, het ontwikkelen van kennis en het vergroten van de betrokkenheid bij kunst en cultuur. 

Als je meer informatie of een offerte nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt contact opnemen via e-mail op contact@thefuturestars.nl of telefonisch op (023) 207 22 18 . Je kunt ook het contactformulier op onze contactpagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page